بیست و ششمین نشست تحلیلی – تخصصی خبرگزاری تقریب به مناسبت اولین سالگرد شهادت سپهبد سردار حاج قاسم سلیمانی با حضور سردار رستم قاسمی وزیر اسبق نفت، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین بیاتی ریاست دانشگاه عدالت و مهرزاد لیموچی دبیرکل اتحادیه جوانان جهان اسلام برگزار شد.
کشورهای اسلامی از لحاظ جمعیت فعال انرژی، معادن، توانایی های علمی، سرمایه نیروی کار زمینی و منابع طبیعی، درجه صنعتی شدن و میزان کشاورزی دارای مزیت های متفاوتی هستند و از نظر تئوری اقتصاد، داشتن مزیت های متفاوت باعث می شود مبادله برای همه اینها به صرفه باشد.
قائم مقام دبیرکل مجمع جهانی تقریب تصریح کرد: بسیاری از شخصیتها و نخبگانی که در سالهای گذشته به هر دلیل امکان حضور در کنفرانس وحدت را نداشتند در سی و چهارمین کنفرانس وحدت که به صورت وبینار برگزار می شود مطالب و ایده های خود را ارائه خواهند کرد.
دشمنان زمانی که بخواهند یک کشور و ملت را بشکنند به دنبال شکاف ها و فاصله ها میگردند تا بر آن موج سواری کنند؛ پس ما ناگزیریم برای حفظ منافع ملی خود بیشتر از گذشته به سمت وحدت حرکت کنیم و نیروهایمان را منسجم تر نماییم.
دبیر کنگره وزیران شهدای دولت اظهار داشت: در جنگ تحمیلی وزیر و وکیل، مسئول و فرمانده و ... معنا نداشت؛ همه یک دست لباس خاکی بر تن داشتند و این معنویت، اخلاصی که در بین رزمندگان بود را تقویت می کرد و همین هم باعث پیروزی ما شد؛ کسی برای خود نبود و کسی منافع شخصی نداشت.
کارشناس مسائل خاورمیانه اظهار داشت: مراجع دینی چه اهل سنت و چه شیعه اعلام کردند که هرگونه ارتباط با رژیم صهیونیستی حرام است؛ به نظر می آید که موج مخالفت با عادی سازی روابط خیلی قوی تر است؛ کمتر کسی این خیانت و جنایت را می پذیرد و انسجام و وحدت گروههای فلسطینی مانع از به رسمیت شناختن اسرائیل می شود.
«عالم دیپلمات» توصیفی است که حامد رستمی نجف آبادی، استاد دانشگاه در وصف زندگی عالمانه و مجاهدانه مرحوم آیت الله تسخیری به کار برد. روحانی برجسته ای که نقش مهمی در مسیر تلاش برای کاستن از اختلافات جهان اسلام و دستیابی به راهکارهای صلح و دوستی ایفا کردند.
در نوزدهین نشست تحلیلی خبرگزاری تقریب با آقای اسماعیل امین، اندیشمند مسلمان اندونزیایی در خصوص برد و دامنه اندیشه های مرحوم آیت الله تسخیری به گفتگو نشسته ایم.
در هجدهمین نشست تحلیلی خبرگزاری تقریب به بررسی ابعاد شخصیتی مرحوم آیت الله تسخیری در ابعاد: اخلاق و رفتار، دانش و اندیشه، تجربه و ارتباطات آن عالم وارسته پرداخته ایم. در این باب با حجت الاسلام و المسلمین احمد مبلغی عضو مجلس خبرگان رهبری به گفتگو نشسته ایم.
توافق اخیر میان امارات و رژیم صهیونیستی تحولات منطقه را وارد فاز تازه ای کرده است. خبرگزاری تقریب ابعاد پیدا و پینهان این توافق را در گفتگوی مجازی با هادی محمدی، کارشناس مسائل خاورمیانه به بحث گذاشته است.
توافق اخیر میان امارات و رژیم صهیونیستی تحولات منطقه را وارد فاز تازه ای کرده است. خبرگزاری تقریب ابعاد پیدا و پینهان این توافق را در گفتگوی مجازی با دکتر مصطفی مصلح زاده سفیر اسبق ایران در اردن به بحث گذاشته است.
مقام معظم رهبری بارها چه در حضور مقامات و چه در منظر مردم کشور در سخنرانی های متعدد و فرازهای معینی به بحث تحریم پرداخته اند؛ اما ایشان در سخنرانی خود در روز عید قربان، دسته بندی کاملا جامعی را پیرامون این موضوع ارائه کردند.
کارشناس مسائل خاورمیانه در ابتدای نشست مجازی خبرگزاری تقریب دلایل مخالفت رهبر معظم انقلاب با مذاکره دوجانبه با آمریکا را بررسی کرد و اشاره داشت که هدف آمریکا از مذاکره قطع شریان های ارتباطی ایران در منطقه و کاهش توان دفاعی آن است.
در دیپلماسی وحدت اسلامی از نگاه مقام معظم رهبری با 3 محور مواجه هستیم اول: تعریف دیپلماسی وحدت، دوم موانع پیش روی وحدت اسلامی و محور سوم پیشنهادها و راهکارهای رهبر معظم انقلاب است.
عضو هیئت علمی دانشگاه مذاهب اسلامی اظهار داشت: نخستین محور مورد نظر مقام معظم رهبری، تعریف کلیدواژه و محورهای وحدت است؛ وحدت در کلام ایشان به معنای تمسک جمعی به حبل الله با ایمان به خداوند متعال و کفر به طاغوت است.
آمریکایی ها با تعرض به هواپیمای ماهان اهداف متعددی را در یک حرکت خاص تعقیب میکنند، ممکن است این حرکت در قالب تهدید باشد و یا اینکه می خواهند ناکامی های خودشان را در غرب آسیا جبران کنند.
میزگرد تحلیلی- تخصصی، با موضوع تعرض دو جنگنده آمریکایی به هواپیمای مسافربری ماهان با حضور کارشناسان این حوزه و به صورت مجازی در خبرگزاری تقریب برگزار می شود.
علامه کاشف الغطاء اهتمام فراوانی به حمایت از مردم فلسطین داشتند و این نکته خیلی مهم است که یک عالم و مرجع تقلید شیعه، از مردم فلسطین که اغلب اهل سنت هستند حمایت کند.